Kauneutta Kuolleenmeren mineraaleilla

Suolatuotteet

Kuolleenmeren suolan merimineraalit (mineraalisuolasaippua ja muut mineraalituotteet) edistävät ihon terveyttä ja hyvinvointia. Kaikkien La Cure-sarjan suolatuotteiden valmistuksessa on käytetty Kuolleenmeren suolaa tai mutaa. 

Lue lisää »

Pesutuotteet

La Cure pesutuotteet - Saippuat, shampoot ja kylpygeelit hoitavat ihoasi turvallisesti joka päivä. Kuolleenmeren suolasta ja mudasta valmistetuissa La Cure -tuotteissa ei ole parabeeneja eikä mineraaliöljyjä.

Lue lisää »

Voiteet ja öljyt

Voiteet ja öljyt hoitavat ihoa pesun jälkeen. La Cure -tuotteilla hemmottelet ja hoidat ihoasi luonnollisesti. Kuolleenmeren suolasta ja mudasta valmistetuissa La Cure -tuotteissa ei ole parabeeneja eikä mineraaliöljyjä.

Lue lisää »

Mutatuotteet

Mutatuotteet tehostavat päivittäistä ihonhoitoa varsinkin ongelmaihon hoidossa. La Cure mutatuotteet ovat tutkitusti tehokkaita ja turvallisia. Kuolleenmeren suolasta ja mudasta valmistetuissa La Cure -tuotteissa ei ole parabeeneja eikä mineraaliöljyjä.

Lue lisää »

Tuotteet kasvojen hoitoon

Kasvojen hoitoon La Cure tarjoaa luonnollista hoitoa, suojaa ja kauneutta. Kuolleenmeren suolasta ja mudasta valmistetuissa La Cure -tuotteissa ei ole parabeeneja eikä mineraaliöljyjä.

Lue lisää »

Ongelmaiholle